Srijedom dođi razvijati komunikacijske vještine

08_02_2023 / 20:58h
Srijedom dođi razvijati komunikacijske vještine

Bit će to prilika za razvijanje govorničkih sposobnosti, prevladavanje treme od javnog nastupa te savladavanje osnova debate koje se mogu primijeniti u svakodnevnoj i profesionalnoj sferi života.

U Klubu Zona će se srijedom od 18 sati održavati dvosatne radionice “U zoni debate” na kojima će se razvijati komunikacijske vještine. Termin prve radionice je 15. veljače. Sudjelovanje je besplatno, ali je obavezna rezervacija mjesta.

Radionice će voditi Ante Šarić, dugogodišnji debatant aktivan na splitskoj i međunarodnoj debatnoj sceni. Bit će to prilika za razvijanje govorničkih sposobnosti, prevladavanje treme od javnog nastupa te savladavanje osnova debate koje se mogu primijeniti u svakodnevnoj i profesionalnoj sferi života. Voditelj će teme pojedinog termina prilagođavati željama sudionika.

Do kraja veljače Info zona je sa suradnicima pripremila i brojna druga besplatna događanja u Klubu Zona. Uz već popularne subotnje večeri društvenih igara, šahovska popodneva i Kreativne petke, najavljene su  i nove radionice i tematska druženja.

Nakon događanja klikni na link i izdvoji manje od minute da nam anonimno napišeš svoje dojmove. Tako nam pomažeš program Kluba Zona učiniti još boljim. Možeš nam i predložiti novo događanje koje će doprinijeti ponudi kvalitetnog provođenja slobodnog vremena mladih.