O nama

14_12_2022 / 21:07h
O nama

Info zonin klub za mlade Zona

Uz edukativna, informativna, kulturna i zabavna događanja u programu kluba za mlade Zona mladi kvalitetno provode slobodno vrijeme, socijaliziraju se, razvijaju svoje potencijale i motiviraju se za aktivno sudjelovanje u društvu.

PLATFORMA ZA PODRŠKU

Klub Zona je svojevrsna platforma kroz koju udruga Info zona pojedincima, organizacijama i neformalnim grupama pruža podršku u realizaciji programa za mlade - nudi im prostor, opremu, promociju, mentorstvo i financijsku podršku.

LOKACIJA

Program se realizira u Splitu, na Šperunu, u Jerinoj ulici 1.

REZULTATI

Aktivnosti kluba realiziraju se od 2007. godine, u suradnji nekoliko desetaka suradnika (pojedinaca, neformalnih grupa i organizacija) te se po sezoni u nekoliko stotina termina realizira i do tisuću sati besplatnog programa - na desetke jednodnevnih, višednevnih i višemjesečnih radionica i tečajeva, 10-ak izložbi i 30-ak tematskih druženja. Aktivnosti je prethodnih godina prepoznala nekolicina donatora, u najvećoj mjeri ministarstvo zaduženo za mlade.

KONTAKT

Za sva pitanja kontaktiraj nas na Facebooku, javi nam se na Instagramu, pronađi nas na TikToku, piši na [email protected] ili dođi na adresu Jerina 1 u Splitu.

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Volimo odgovarati na pitanja, ali neke odgovore možda pronađeš i na ovoj poveznici.