Sajam razmjene: Prilika za razmjenu predmeta, ali i informacija o financiranju projekata

06_02_2023 / 08:10h
Sajam razmjene: Prilika za razmjenu predmeta, ali i informacija o financiranju projekata

Deveti Sajam razmjene korištenih predmeta, osim razmjene predmeta, bit će prilika i za informiranje o mogućnostima financiranja sličnih inicijativa.

Deveti Sajam razmjene korištenih predmeta u Klubu Zona održat će se u utorak, 7. veljače, od 18 do 20 sati. Osim razmjene predmeta, ovog puta bit će to prilika i za informiranje o mogućnostima financiranja sličnih inicijativa.

- Sajam realiziramo u sklopu programa Europske snage solidarnosti, a aktualni natječaj za financiranje projekata kroz taj program zatvara se 23. veljače. Zainteresirane za realizaciju sličnih aktivnosti pozivamo na razgovor o iskustvima prijave na natječaj, a ostale da donesu do pet funkcionalnih nekorištenih predmeta i zamijene ih predmetima iz bogate ponude - poziva Lina Vuletić iz Udruge za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce.

Sajam se održava prvim utorkom u mjesecu, a prvim ponedjeljkom u mjesecu u Klubu Zona održava se Biciklopopravljaonica. Do kraja veljače Info zona je sa suradnicima pripremila i brojna druga besplatna događanja u Klubu Zona. Uz već popularne subotnje večeri društvenih igara, šahovska popodneva i Kreativne petke, najavljena su i nove radionica i tematska druženja.

Nakon događanja klikni na link i izdvoji manje od minute da nam anonimno napišeš svoje dojmove. Tako nam pomažeš program Kluba Zona učiniti još boljim. Možeš nam i predložiti novo događanje koje će doprinijeti ponudi kvalitetnog provođenja slobodnog vremena mladih.