Otvara se izložba "15 godina Centra za mlade u Splitu"

18_07_2023 / 22:45h
Otvara se izložba "15 godina Centra za mlade u Splitu"

Izložba povodom Međunarodnog dana mladih i 15 godina obećanja.

U petak, 11. kolovoza, u 20 sati u Klubu Zona otvara se izložba "15 godina Centra za mlade u Splitu". Ovom izložbom Info zona će najaviti ovogodišnji Međunarodni dan mladih, ali i obilježiti 15 godina obećanja da će Split dobiti cjeloviti centar za mlade. 

Info zona već 15 godina realizira aktivnosti centra za mlade, no u ograničavajućim uvjetima i s nedovoljnom podrškom Grada Splita. Već 15 godina različite su gradske vlasti najavljivale otvaranje centra koji bi u potpunosti odgovorio na potrebe mladih u području informiranja mladih, podrške inicijativama mladih, slobodnog vremena mladih i uključivanja mladih u procese donošenja odluka. 

Do danas sve stoji na upornosti Info zone da osigura kontinuitet barem dijela aktivnosti, uz neredovitu i nedovoljnu podršku Grada. Postav izložbe dat će ekskluzivan uvid u brojne mailove, zapisnike, dijelove strategija, odluke, bilješke i medijske istupe. Svi ti materijali nastali su u prethodnih petnaest godina, a zajedničko im je da najavljuju "skoro otvaranje" cjelovitog centra za mlade u Splitu.