Nova događanja u Zoni: Teme su anime, glazbena produkcija i govorništvo

14_02_2023 / 08:30h
Nova događanja u Zoni: Teme su anime, glazbena produkcija i govorništvo

Razlog za dolazak na Šperun sada će imati i zaljubljenici u anime te zainteresirani za glazbenu produkciju i govorništvo.

Od sredine veljače program događanja u Klubu Zona bit će bogatiji za nove besplatne edukacije i druženja, a nastavljaju se održavati i već popularna događanja. Razlog za dolazak na Šperun sada će imati i zaljubljenici u anime te zainteresirani za glazbenu produkciju i govorništvo. 

Radionice U zoni debate održavat će se srijedom od 18 sati i bit će prilika za razvoj govorničkih vještina i rješavanje treme kod javnog nastupa. Od 16. veljače, trećim četvrtkom u mjesecu u 18 sati u Klubu Zona će se okupljati zaljubljenici u anime. Radionica Mala škola zvuka održavat će se subotom, od 18. veljače do 18. ožujka, i ponudit će uvod u glazbenu produkciju. Trećim utorkom u mjesecu organizirat će se događanje Želim pričat o... na kojem će publika sama sugerirati teme o kojima želi slušati, govoriti ili razgovarati. Gotovo svaki dan imate dobar razlog za doći u Zonu.

Petkom se nastavljaju održavati druženja uz kreativni zadatak pod nazivom Kreativni petak. Vikendom, nakon subotnjeg Šahovskog popodneva slijedi Večer društvenih igara. U četvrtak, 23. veljače, održat će se i Kava sa Savjetom mladih, a tema razgovora bit će mentalno zdravlje mladih. Na kraju mjeseca, 28. veljače, novu izložbu u ciklusu Mladi izlažu otvorit će Sunčana Barbarić.

Obrazac za rezervaciju mjesta na pojedinima događanja dostupan je na poveznici.

Nakon događanja klikni na link i izdvoji manje od minute da nam anonimno napišeš svoje dojmove. Tako nam pomažeš program Kluba Zona učiniti još boljim. Možeš nam i predložiti novo događanje koje će doprinijeti ponudi kvalitetnog provođenja slobodnog vremena mladih.