Nauči kako bolje reagirati na bijes i osvijesti što je romantična ljubav

09_04_2024 / 22:43h
Nauči kako bolje reagirati na bijes i osvijesti što je romantična ljubav

Dvije besplatne radionice.

U Zoni će se u drugoj polovini travnja održati dvije besplatne radionice usmjerene na mentalno zdravlje mladih. Voditeljica radionice je Mateja Črnko, klinička psihologinja i psihodramska terapeutkinja s višegodišnjim međunarodnim iskustvom te stručna suradnica i volonterka Udruge Feniks Split.

Radionica pod nazivom "Kako ne ispaliti nego komunicirati?" održat će se u srijedu, 17. travnja, u 19 sati.  Zainteresirani će, između ostalog, naučiti kako mogu bolje reagirati na frustraciju i bijes.

Emocionalno teške situacije nas sve ponekad savladaju do te mjere da činimo i govorimo stvari koje hladne glave nikada ne bismo izgovorili i koje, obično, pogoršavaju situaciju. Kroz malo teorije i puno praktičnih vježbi sudionici radionice vidjet će kako izgleda uspješna komunikacija. Upoznat će i neke od načina kako reagirati na frustraciju i vratiti se u ugodnije osjećaje. Ova dvosatna radionica odlična je prilika za unaprijediti komunikaciju i odnose s drugima.

Radionica pod nazivom "Kako plivati na valu romantične ljubavi?" održat će se u srijedu, 24. travnja, u 19 sati. Kroz dvosatni program, sudionici i sudionice radionice bolje će upoznati sebe, istražiti svoje osjećaje te osvijestiti što je prava romantična ljubav.

Bez obzira na pristupačnost informacijama, emocionalno i spolno buđenje naših tijela je veliki tabu, a nerealna očekivanja koja nameću mediji često predstavljaju dodatan teret. Zaljubljivanje mlade tako može odvesti do potpune ekstaze ili do ponora nesreće. Kroz ovu radionicu mladi će dobiti podršku u upoznavanju samih sebe, istražit će svoje osjećaje i misli te osvijestiti što je za njih dobro i ispravno, a što nije.  Prijavite se i na ovu radionicu i naučite plivati na valu romantične ljubavi!

Zbog zadržavanja kvalitete rada obavezna je rezervacija mjesta putem prijavnice.