Kava sa Savjetom mladih: Savjeti mladih - kako dalje?

19_11_2023 / 19:33h
Kava sa Savjetom mladih: Savjeti mladih - kako dalje?

Prilika da se informirate o svim novinama.

U srijedu, 22. studenog, u 18 sati u Zoni će se održati još jedna Kava sa Savjetom mladih, pod nazivom "Savjeti mladih - kako dalje?". Razgovarat će se o rezultatima istraživanja i priručniku za kvalitetniji rad savjeta mladih te novinama u Zakonu o savjetima mladih. Za proljeće je najavljen i novi natječaj za članove Savjeta mladih Grada Splita. 

Zainteresirani će moći preuzeti besplatan primjerak priručnika produciranog u sklopu projekta "Savjeti mladih - kako dalje?". Projekt su u partnerstvu provodili norveška Općina Lindesnes, Udruga "Delta", Udruga gradova u Republici Hrvatskoj te Info zona kao nositelj. U sklopu projekta provedeno je i istraživanje rada savjeta mladih te su rezultati korišteni u izmjenama i dopunama Zakona o savjetima mladih. Info zona je dala doprinos i novoj Odluci o osnivanju Savjeta mladih Grada Splita, u netom završenom javnom savjetovanju.

Zanima li vas sudjelovanje mladih u procesima donošenja odluka ili planirate kandidaturu za idući saziv Savjeta mladih Grada Splita, ovo je prava prilika da se informirate o svim novinama.