Bogat program u Klubu Zona nastavlja se uz razgovore o izlascima i izborima

20_03_2023 / 09:31h
Bogat program u Klubu Zona nastavlja se uz razgovore o izlascima i izborima

Tjedni program Kluba Zona bogatiji je za dvije diskusije.

Tjedni program Kluba Zona bogatiji je za dvije diskusije. Gdje izaći u Splitu nova je tema razgovora na događanju "Želim pričati o..." koje će su održati u utorak, 21. ožujka. Kako mlade zainteresirati za izbore tema je "Kave sa Savjetom mladih" koja će se održati u četvrtak, 23. ožujka. Oba događanja počinju u 18 sati i otvorena su za javnost. 

"Želim pričat o…" je druženje koje se održava trećim utorkom u mjesecu i na kojem svatko može predložiti temu razgovora o kojoj želi slušati, govoriti ili razgovarati. Koja su slabo poznata mjesta za popiti dobru kavu, u kojem pubu je dobra atmosfera te gdje pronaći dobru ekipu za izlazak ili after tek su neka od pitanja i odgovora koja će se moći čuti i uputiti u ožujku. 

"Kave sa Savjetom mladih" su neformalni sastanci mladih, članova Savjeta mladih, predstavnika udruga mladih i za mlade te stručnjaka relevantnih u različitim područjima. Održavaju se u Klubu Zona četvrtim četvrtkom u mjesecu, a u ožujku će se kroz diskusiju pokušati pronaći odgovori na pitanja kako savjeti mladih, organizacije civilnog društva i drugi akteri mogu doprinijeti interesu mladih za izbore. Naime, u 2024. godini Hrvatsku očekuju europski, parlamentarni i predsjednički izbori. Dođite, informirajte se i doprinesite diskusiji.

Do kraja mjeseca u programu Kluba Zona nastavlja se održavati "Mala škola mentalnog zdravlja" ponedjeljkom, a na kraju tjedna Kreativni petak te subotnja "Šahovska popodneva" i "Večeri društvenih igara". Održat će i još jedna "Književna čajanka" te će se u ciklusu izložbi autora mlađe generacije otvoriti izložba Katarine Botica.