Klub Zona

O Klubu Zona

Uz edukativna, informativna, kulturna i zabavna događanja u programu kluba za mlade Klub Zona mladi kvalitetno provode slobodno vrijeme, socijaliziraju se, razvijaju svoje potencijale i motiviraju se za aktivno sudjelovanje u društvu.

Podrška

Klub Zona je svojevrsna platforma kroz koju udruga Info zona pojedincima, organizacijama i neformalnim grupama pruža podršku u realizaciji programa za mlade - nudi im prostor, opremu, promociju, mentorstvo i financijsku podršku.

Lokacija

Program se uglavnom realizira u Splitu, na Šperunu, u Jerinoj ulici 1, ali Klub Zona gostuje i na drugim lokacijama i u drugim gradovima.

Rezultati

Aktivnosti kluba realiziraju se od 2007. godine, u suradnji nekoliko desetaka suradnika (pojedinaca, neformalnih grupa i organizacija) te se po sezoni u nekoliko stotina termina realizira i do tisuću sati besplatnog programa - na desetke jednodnevnih, višednevnih i višemjesečnih radionica i tečajeva, 10-ak izložbi i 30-ak tematskih druženja. Aktivnosti je prethodnih godina prepoznala nekolicina donatora, u najvećoj mjeri ministarstvo zaduženo za mlade.

Kontakt

@klub.zona
klub@klubzona.net
021 33 99 09
Jerina 1, 21000 Split

Pronađi nas na mapi