Klub Zona


Program Kluba Zona

Kvalitetno iskoristi slobodno vrijeme uz izložbe, nastupe, edukacije, predavanja i tematska druženja u programu Kluba Zona. Nastojimo da sva događanja budu 100% besplatna. I to nam jako dobro ide! ;)

After programa

Nakon događanja, dođi na - after! Izdvoji minutu da nam anonimno napišeš svoje dojmove s događanja i pomozi nam program učiniti još boljim.

Klikni ovdje i otiđi na after!

Predloži događanje

Predloži predavanje, tečaj, radionicu, prezentaciju, tematsku večer ili neko sasvim novo edukativno, kulturno ili zabavno događanje koje će doprinijeti ponudi kvalitetnog provođenja slobodnog vremena mladih u Splitu.

Javi nam se na klub@klubzona.net.

Rezervacije mjesta na događanju

Nastojimo da sva događanja budu 100% besplatna, ali zbog prevelikog interesa za neka događanja potrebna je rezervacija mjesta, odnosno prijava.

KLIKNI OVDJE I REZERVIRAJ MJESTO!

Natječaji

Kontinuirano objavljujemo natječaje za volontere, honorarne suradnike, korisnike prostora i izlagače. Različiti su načini kako Klub Zona može doprinijeti tebi, ali i kako ti možeš doprinijeti programu Kluba Zona.

Natječaj za izlaganje

Atraktivan prostor u centru Splita, prethodnih je godina ugostio na desetke izložbi, prije svega autora mlađe generacije - amaterskih umjetnika, učenika i studenata. Za odabrane izložbe osiguravamo promociju i osnovne tehničke zahtjeve, a postoji mogućnost i participacije u troškovima realizacije.

Vrati se ovdje kad objavimo natječaj!

Natječaj za suradnju

Pojedinci, organizacije i neformalne grupe mogu za realizaciju svojih aktivnosti na terminsko korištenje dobiti prostor Kluba Zona. Mogu kao volonteri ili honorarni suradnici doprinijeti programu, a mi im osiguravamo resurse te pružamo podršku u realizaciji i pripremi događanja.

Vrati se ovdje kad objavimo natječaj!

O Klubu Zona

Uz edukativna, informativna, kulturna i zabavna događanja u programu kluba za mlade Klub Zona mladi kvalitetno provode slobodno vrijeme, socijaliziraju se, razvijaju svoje potencijale i motiviraju se za aktivno sudjelovanje u društvu.

Platforma za podršku

Klub Zona je svojevrsna platforma kroz koju udruga Info zona pojedincima, organizacijama i neformalnim grupama pruža podršku u realizaciji programa za mlade - nudi im prostor, opremu, promociju, mentorstvo i financijsku podršku.

Lokacija

Program se uglavnom realizira u Splitu, na Šperunu, u Jerinoj ulici 1, ali Klub Zona gostuje i na drugim lokacijama i u drugim gradovima.

Rezultati

Aktivnosti kluba realiziraju se od 2007. godine, u suradnji nekoliko desetaka suradnika (pojedinaca, neformalnih grupa i organizacija) te se po sezoni u nekoliko stotina termina realizira i do tisuću sati besplatnog programa - na desetke jednodnevnih, višednevnih i višemjesečnih radionica i tečajeva, 10-ak izložbi i 30-ak tematskih druženja. Aktivnosti je prethodnih godina prepoznala nekolicina donatora, u najvećoj mjeri ministarstvo zaduženo za mlade.

Kontakt

@klub.zona
klub@klubzona.net
021 33 99 09
Jerina 1, 21000 Split

Pronađi nas na mapi

FAQ

Ako među odgovorima na često postavljana pitanja ne pronađeš odgovor na svoje pitanje, pitaj nas na Facebooku.

Koja je razlika između Info zone i Kluba Zona?

Info zona je udruga, a Klub Zona je klub za mlade kojim koordinira Info zona i u kojem program realiziraju i druge udruge, neformalne grupe i pojedinci.

Jesu li događanja u programu Kluba Zona besplatna?

Nastojimo da sva događanja u programu Kluba Zona budu besplatna, uz osiguran radni materijal. I to nam, zasada, jako dobro ide. U prvih 10 godina naplatili smo sudjelovanje na samo jednoj radionici i nismo osigurali besplatan radni materijal za samo jedan tečaj.

Je li program Kluba Zona isključivo za mlade?

Program je prvenstveno namijenjen mladima od 15 do 30 godina, kvalitetnom provođenju slobodnog vremena mladih, njihovoj socijalizaciji, razvoju njihovih potencijala i poticanju na aktivno sudjelovanje u društvu, ali nastojimo uvijek ostaviti mjesta i za druge dobne skupine.

Kako birate sudionike događanja za koja je potrebna prijava?

Zbog zadržavanja zadovoljavajuće kvalitete rada, za neka događanja potrebna je rezervacija mjesta, odnosno prijava. Kriterij izbora sudionika može biti vrijeme prijave, dob, spol ili neki drugi kriterij, sukladno zahtjevima donatora.

Mogu li i ja izložiti svoje radove u prostoru Kluba Zona?

Naravno, javi nam se! Svake godine objavljujemo natječaj za izložbe. Atraktivan prostor u centru Splita, prethodnih je godina ugostio na desetke izložbi, prije svega autora mlađe generacije - amaterskih umjetnika, učenika i studenata. Za odabrane izložbe osiguravamo promociju i osnovne tehničke zahtjeve, a postoji mogućnost i participacije u troškovima realizacije.

Mogu li ja realizirati neko događanje u programu Kluba Zona?

Naravno, dapače! Možeš održati predavanje ili edukaciju, ili ponuditi neku sasvim novu ideju, a mi ćemo ti pružiti podršku u pripremi i realizaciji događanja, te u potpunosti preuzeti promociju.

Mora li moj angažman biti volonterski ili ga mogu i naplatiti?

Kontinuirano objavljujemo natječaj za honorarne suradnike, uglavnom su to voditelji radionica kojima pružamo podršku u realizaciji događanja, ali i u pripremi i promociji.

Možete li neko događanje iz programa ponoviti na drugom mjestu?

Rado ćemo u tvom prostoru, kvartu ili gradu realizirati neku radionicu, predavanje, izložbu ili neko drugo događanje koje ti se svidjelo. U bazi imamo nekoliko desetaka provjerenih pojedinaca, neformalnih skupina, organizacija i udruga - voditelja kreativnih radionica i edukacija, realizatora tematskih događanja, izlagača... A imamo i iskusni tim koji će odraditi pripremu, promociju i realizaciju događanja.